Praktisk info

Receptfornyelse og tidsbestilling KUN ved telefonisk henvendelse, via e-konsultation
eller app “Min læge” – 
Mød ikke op i klinikken vedrørende dette!

 

 

BESTIL DIN MEDICIN I GOD TID. DU KAN IKKE FORVENTE AT DIN ANMODNING BESVARES SAMME DAG

 

 

Telefontid

TELEFONEN ER ÅBEN HVER DAG FRA KL. 8.00 – 12.00

 

Mellem kl. 8.00 – 8.45 er der mulighed for telefonisk konsultation med lægerne, endvidere kan man anmode om konsultation/sygebesøg ved akut sygdom. Fra kl.8.45-10.00 besvares telefonen af vores akutlæge.

 

Fra kl. 9.00 – 12.00 tager sekretæren imod aftale om almindelig konsultation, medicinbestillinger samt øvrige henvendelser. 

************************************************

Yderligere vedr. Corona/Covid-19 og vaccination mod Covid-19, se AKTUELT

**********************************************

Tidsbestilling

 

Der er igen åbnet op for tidsbestillingen via hjemmesiden

 

Husk at tage mundbind på inden du træder ind i lægehuset.
Hvis du har symptomer på Covid-19/Corona må du IKKE komme i lægehuset.
Husk at medbringe det gule sundhedskort, når du har tid i lægehuset

 

Ved akut sygdom, vil det altid være muligt at få en tid samme dag i vores akuttid (se http://www.fraugdelaegehus.dk/aktuelt/ for tidsrum ect.), det vil kun være muligt at konsultere lægen om det akutte problem, mens andre problemer må vente til en anden konsultation. Det vil ikke altid være muligt at få en tid hos sin “sædvanlige” læge.
Vi vil gerne have, at der foretages tidsbestilling i god tid, når det drejer sig om børne- og graviditetsundersøgelser, og hvis der ønskes konsultation på en ganske bestemt dag eller tidspunkt.
For at imødegå unødig lang ventetid mht. bestilling af tid, til alm. konsultation, skal et evt. afbud meddeles lægehuset hurtigst muligt, så andre patienter kan gøre brug af tiden.

 

Receptfornyelse

Receptfornyelse pr. telefon skal helst ske i tidsrummet kl. 9.00 – 12.00 (undgå venligst at bruge tiden fra kl. 8.00 – 8.45 til receptfornyelse).
Flergangsrecepter kan udstedes via computer til alle apoteker i forbindelse med en receptfornyelse eller i forbindelse med en konsultation hos lægen.
Det er muligt at få sendt medicin til den centrale receptserver, så man kan afhente sin medicin på et hvilket som helst apotek.

Langeskov Apotek samt de fleste apoteker i Odense bringer mod et gebyr medicin ud til bopælen.

 

Konsultationstid

Der er konsultationstid fra kl. 8.00 – 12.30 og fra kl. 13.30 – 15.00. Der er aftenkonsultation fra kl. 14.00 – 18.00 onsdage.
Tiden fra kl. 16.00 – 18.00 er fortrinsvis til udearbejdende voksne.
Normalt er der afsat 15 minutter til hver konsultation, men er der behov for mere tid, er der mulighed herfor efter forudgående aftale med lægen. Er der mange problemer, der skal gennemgås, vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt at få en tid til en ekstra konsultation.
Selv om man synes, at det er svært at komme til Lægehuset og helst vil have sygebesøg, er det ofte det bedste at få en tid til en konsultation, fordi der her kan foretages en ordentlig undersøgelse og tages de nødvendige prøver.
Det er fuldt forsvarligt at transportere børn med høj feber til klinikken.

 

Klinikken har lukket for tilgang af nye patienter pr. 01.07.2020

 

Prøvesvar

Prøvesvar afgives i følge aftale, normale prøvesvar vil som oftest ikke give anledning til kontakt fra lægehuset. Kræver prøvesvar ændring i behandlingen, vil man blive kontaktet.
Drejer det sig om røntgenundersøgelser og andre specielle prøver, kan man ringe til lægen mellem kl. 8.00 – 8.45 ca. 1 uge efter undersøgelsen.

 

Hvordan kan du se dit barns data?
Ønsker du at se dit barns sundhedsdata? Få overblik over, hvad du kan og ikke kan, når det handler om at se dit barns sundhedsdata. Dette gælder også svar på covid-19 testen.

https://www.sundhed.dk/borger/service/hjaelp/hjaelp-borger/faq-borger/boerns-data/

 

Telefonsvareren

Den automatiske telefonsvarer sættes til kl. 12.00.
Mellem kl. 12.00-14.00 kan lægehuset kontaktes ved akut behov for lægehjælp.
Efter kl. 14.00 vil der blive henvist til et telefonnummer (70 23 70 27), hvorved man kan komme i kontakt med en læge, som vil tage sig af problemet. Lægen er enten her fra lægehuset eller en af nabolægerne. Det kan være:

 

• Almen Medicinsk Klinik, Ørbækvej 101, 1. Bilkacenteret, tlf.: 66 17 90 17
• Rosengårdslægerne, Stærmosegårdsvej 44, tlf.: 65 93 25 93
• Lægerne, Odensevej 33, Hjallese, tlf.: 66 13 61 00
• Lægerne Tornøe og Wengler, Skt. Anne Plads 2-4, tlf.: 66 12 50 02

 

Lægevagten

Efter kl. 16.00 på hverdage samt i weekender og på helligdage rekvireres nødvendig lægehjælp ved at ringe til Lægevagten på telefon 70 11 07 07, Kløvervænget 25.