Aktuelt

Nyt vedrørende rejsevaccine

Fra 1/1-19 tilbyder lægehuset ikke længere vejledning og vaccination vedrørende rejsevacciner. Der henvises i stedet til Vaccinationsselskaber.

 

****

MØD OP NÅR DU HAR EN TID!

Kære patienter

 

Når I bestiller tid i lægehuset, forventer vi, I kommer, uanset om I har bestilt tid hos sygeplejerske, sosu-assistent eller læge. Vi har sat tid af til lige netop jer. Når I så udebliver uden at melde afbud, betyder det at andre patienter får længere ventetid. Det er ikke acceptabelt. Bare i august måned var der 65 patienter som valgte at udeblive fra deres aftale her i lægehuset. Derfor ser vi os nu nødsaget til at gøre følgende.

 

For alle de patienter, som bestiller tid til selvbetalte konsultationer som kørekort, forsikringsattester eller konsultationer vedrørende rejser med eller uden vaccination, som bliver væk og ikke melder afbud, sender vi et udeblivelsesgebyr på 250 kr.

 

Hvis I udebliver 2 gange på 6 måneder kan fremtiddige tider kun aftales med en læge. Der kan således ikke aftales tider hos sekretæren eller via mailbestilling.

 

Dette gælder UANSET om I har tid til behandling af vorter, blodprøvetagning eller hos læge. Derfor MØD OP NÅR DU HAR EN TID – ELLER MELD AFBUD HVIS DU BLIVER FORHINDRET.

 

Hilsen læger og personale i lægehuset i Fraugde

 

****

 

Louise Linde er fra 1. marts 2019 til 31. august 2019 tilknyttet lægehuset som basislæge.
Mikkel Dyhr Rasmussen er fra 1. september 2018 tilknyttet lægehuset som hoveduddannelseslæge  i almen medicin.

****

 

Speciallæge i almen medicin Dorte Jebjerg Sant er fra 1.maj 2018 kompagnon i Lægehuset.

****

Sundhedsskort:
Sundhedskort skal medbringes i forbindelse med konsultation, det vil ikke længere være muligt blot at taste CPR-nummer ind på velkomstskærmen.
Ved manglende sundhedskort skal sekretæren oplyses herom.

 

****

Fravær:
Erling Jacobsen: sommerferie uge 27,28, 29
Gitte Søgaard Thomsen: sommerferie uge 29, 30, 31
Dorte Sant: sommerferie uge 30, 31, 32

 

Lægehuset har lukket på helligdage

 

****

Lægehuset har fra d. 1/3-2019 åbent for tilgang af nye gruppe 1 patienter.

****